Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

İnsanın natürel çevreden dehalet ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli etken olurken mekanı şekillendiren ve ona anlam katan önemli unsurlar ortada renk de yan alır.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık taşlıkyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, huzurlu ve istikrarlı bir hava yaratıyor, oda aldatmaıcı bir kontrast ve zarif bir geçim sunuyor.

Renk paletinin seçimi de önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri veya bej kabilinden renkler ancak bir yeryüzü oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve beğenilen dekorasyon çoğu kez yumuşak renk paletleri ve tonlar ortada abra kurarak mekanın sükûnet ve davetkar bir atmosfer sunmasını esenlar.

Sizler dâhilin trend duvar boyası renkleri ve adları ile bile ne boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Nesil boya renkleri resimli bir şekilde size anlatmaya çkızılışacağız.

Celi ve dikkat çeken bir gri tonu olan göz kamaştırıcı gri hem daire ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir esinti katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasitin kolaylıkla intibak sağlayabileceği renkler ortada sarı ayrı antrasit renk tonları bir yere sahiptir. Zerrinnın yaratacağı psikolojik hasiyet mekana etkililık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin itici pembe tonları ile antrasitin soğuk gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni genellikle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi görüntülemek bâtınin kullanılabilir.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi üzere neutren antrasit renk tonları renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve erinçli bir ortam oluşturur. Bu kombinasyon ev bark sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken hissî etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, karmaşık ve çağcıl bir alternatif sunar ve esaslı kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık tren.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve tasarımlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar yerlere için daha hararetli bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Tabii bunun üstı rabıta nötr bir renk seçerek henüz sakin bir yaşam meydanı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en şık renk seçeneğine siz karar verin!

Bu dolap antrasit gri boya modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, şömine üzere eşyaları dolabın ayrılmış olan yerine bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşkanatız kucakin hassaten makam beklemek zorunda kalmazsınız.

Antrasit tonları farklı bezemeli unsurlarla kolay entegrasyon sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar oturma odasına karmaşık ve hamam bir tarz katar.

Report this wiki page