5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Siz de gri duvar boyası karşı veri sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından kanunlar yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Daha güçlü bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Evinizde salim bir yansıma peyda etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple yatak odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen asuman mavisinden hamil alabilirsiniz.

Mobilya ve beyit dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, birlikte biröte rengi de kullanmaya temel oluşturur. Döşek odasından balkona derece geniş yararlanma vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat yerı sunan Bellona ayırtıyla henüz yeğin seçimlerle kullanabilirsiniz.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak hafif bir hava yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların cenahı teselsül çağcıl mobilyalarla da kusursuz bir mutabakat dâhilindedir.

Antrasit renk aksesuarlar öteki renklerle kolay kombin edilebilir bu da ocak sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü sağlamlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini sarf etmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını esenlar.

Beyaz ve antrasit renk kombinasyonu geniş ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve yepelek bir abra oluşturur.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek beyit dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir seçenek haline mevruttir.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi bilge antrasit renk tonları rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline alıyor. Özellikle mat mimarida yeğleme edilmesi önerilen tonu neredeyse her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Saf ışıkla harmanlandığında yahut kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Minimalist tasarımın antrasit renk tonları çizgi antrasit duvar boyas ilkesi olan azca lakin güçlü detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Antrasit mavi renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir sonuçsuz katan mai antrasit ile mehabetli bir etkileşim esenlayabilir.

Antrasit rengi banyo dolabı Hilton banyo modelleri ve fiyatları yazkaloriın kapak resmi olarak kullandığımız antrasit gri, banyo dolapları ve banyo dekorasyonu karınin de kullanılabilir bir renktir.

Report this wiki page